Aankomende week gaan we even in de relax stand

Aankomende week gaan we even in de relax stand i.v.m. de voorjaarsvakantie. Alle danslessen vervallen deze week, met uitzondering van de dames les op woensdag om 20.00u. 5 Maart starten alle lessen weer volgens het normale rooster. . Toch zin om te dansen? Kom dan gezellig mee doen tijdens Purvak bij Spurd. Woensdagmiddag in de Karekiet. Donderdagmiddag en -avond in de Vaart. . Wij wensen iedereen die op vakantie gaat een hele fijne week!
Lees meer...

Volgende week is het voorjaarsvakantie en dat

Volgende week is het voorjaarsvakantie en dat betekent tijd voor de Purvak. Je vindt ons woensdag en donderdag met dansworkshops in diverse sporthallen. Zo kun je tijdens je vakantie toch nog even dansen. Kijk op de website van Spurd voor de juiste locaties en tijden.
Lees meer...

Wist je dat..? Wij ook dit jaar weer les geven

Wist je dat..? Wij ook dit jaar weer les geven voor de Musical Dance Battle. Een leuk na-schools project, georganiseerd door KreaVaria, waarbij scholen in Juni met elkaar de strijd aan gaan in het Zaantheater. Welke school heeft de leukste musical? Dit jaar geven we les op de Toermalijn, de Bloeiende Perelaar & de Willem Eggert School. Kom jij kijken?
Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed